Babyshowers er en amerikansk tradition, hvor man fejrer en kommende mor lidt tid før fødslen. Det er en mulighed for at vise sin støtte til den gravide kvinde og give hende en masse skønne gaver.

Det kan dog være lidt svært at finde ud af, hvad der egentlig er godt at give til sådan en festlighed. Derfor er det en god ide at finde inspiration på nettet – også i denne artikel, hvor du vil finde masser af gode ideer til hvad man kan give til et babyshower.

Gode gaver til forældrene

Det kan godt ske, at den kommende far til barnet også er inviteret til et babyshower. Derfor er det en rigtig smart ide at overveje sine gaver derefter – så man giver noget, som begge forældre, barnet eller de kommende tvillinger kan få glæde af, og ikke kun moren og barnet. Faren fortjener helt klart også at være en del af dagen, da han jo også er med til at få barnet.

Nogle meget populære gaver til et babyshower er hjemmelavede ting, fx et strikket tæppe eller hjemmesyet børnetøj. Men er du ikke lige den mest kreative person i din fritid, så er der selvfølgelig også mange andre muligheder for gode gaver til et babyshower.

En af disse er en såkaldt blekage. En blekage er noget, man ofte finder ved babyshowers. Det er en slags gavekurv stillet op som en festlig kage bestående af nyttige ting, som forældrene får brug for i deres nye hverdagsliv med barn. Bleer, babymad, legetøj, bøger, og mange andre forskellige ting kan fx findes i en blekage.

Alternativt kan man også sagtens give forældreparret gavekort eller endda oplevelser, som de kan vælge at tage ud på før fødslen, så det forelskede par kan have lidt stille og rolig tid sammen, før deres hektiske nye hverdag som forældre kommer til livs.

Gode gaver til den lille ny

Andre gode gaver at give til et babyshower er selvfølgelig gaver til barnet, der kommer til verdenen. Det kan fx være rangler, tøjdyr, træklodser til at lege med, eller endda små børnebøger. En fin bog til et babyshower kan være en lille billedbog, hvor barnet kan lære om bogstaver, dyr, tal eller bare opleve korte, søde historier i form af illustrationer.

Medbring en god bog til et babyshower, og du vil vise, at du tænker på barnets kreativitet og evne til at lære. Bøger er en af de primære måder at søge information og lære på, faktisk helt fra fødslen af. Derfor er en god bog til et babyshower en rigtig værdifuld gave, da det styrker barnets evne til at lære, og er det en gave, der er nem at have med at gøre for forældrene også. Der findes et hav af børnebøger, du kan købe som gave til et babyshower, alle med forskellige temaer og formål – så en kedelig gave er det heller ikke ligefrem. Kun fantasien sætter grænser.

Dekorationer til børneværelset er også en skøn ide at give til et babyshower. Det kan fx være børne-uroer, puder, bamser, eller gardiner og vægpynt med børnemotiver på. En mere praktisk dekoration kan også være en opbevaringskasse i plastik til fx legetøj. Det er bare vigtigt at huske, at kassen ikke må have nogle skarpe kanter, som barnet kan komme til skade på.

Klik her for at finde mere inspiration til gaver og børnebøger til det kommende babyshower.