Har dine børn ofte svært ved at finde ud af, hvad de skal bruge deres tid på? Selvom børn ofte er meget fantasifulde og kreative, er det ikke altid, at de helt ved, hvad de lige skal give sig til. Det gælder især efter en lang dag, hvor de allerede har leget med alle legesagerne, og hvor samtlige træer i haven desuden er blevet brugt til at bygge huler i. Hvad finder man så på? Man kan for eksempel få dig som forælder til at læse højt af en god og spændende børnebog. Herudover er sjove brætspil også altid noget, børn elsker at give sig i kast med. Der findes i dag mange gode børnebøger og spil til de mindste, så det er bare med at komme i gang.

Bøger stimulerer børns fantasi

Bøger er altid et hit blandt de mindste børn. Det skyldes især, at børn på den måde får mulighed for at dykke ned i et helt nyt og spændende univers. Der findes i dag en lang række gode børnebøger, der med garanti vil kunne fange dit barns opmærksomhed. Det er vigtigt, at man som forælder læser højt for de yngste, da det er med til at stimulere barnets fantasi og indlevelsesevne. Du finder her de bedste bøger til 2-4 årige, så du altid har en god bog lige ved hånden, når dit barn keder sig og mangler noget underholdende at give sig til.

Introducer dit barn for spændende verdener

Den næste gang, dit barn giver udtryk for, at han eller hun keder sig, kan du altså med fordel foreslå, at I sammen sætter jer ned og kigger i en bog. Det er noget, de fleste børn synes om, og det er en god idé, at man som forælder introducerer sit barn i en tidlig alder for den spændende og underholdende verden, som bøger inviterer til. Der findes som tidligere nævnt mange forskellige børnebøger i dag, hvorfor du med garanti vil kunne finde én, som dit barn vil finde interessant.

Brætspil lærer dit barn at fordybe sig

Når I sammen har læst alle bøger, I kan finde, og dit barn har brug for noget nyt og spændende at give sig i kast med, kan du også vælge at introducere ham eller hende for brætspil til små børn. Brætspil er ligeledes et stort hit blandt de mindste, og der findes også her mange forskellige typer af spil for børn i alle aldre. Et sjovt brætspil kan lære dit barn at fordybe sig i en stillesiddende aktivitet, hvilket er vigtigt, at børn lærer i en tidlig alder.