Der er ikke mange ting, der kan bringe et smil på læben som børnelatter, der kommer af sjov leg. Hvor ville det være skønt, hvis denne latter kunne bringes med rundt i hele hjemmet og ikke kun på børneværelset. Mange børn elsker at lege i de skønne boldbassiner, som ofte findes i legelande, og dermed forbinder børn ofte boldbassiner med noget rigtig sjovt.

Der er vist ingen tvivl om, at dit barn ville blive helt vild, hvis I havde et sjovt boldbassin i hjemmet, som ovenikøbet kunne bruges i hele hjemmet, så barnet altid kan lege lige der, hvor mor eller far er.

Når børn er trygge, mens de leger, er der mere plads til, at barnet kan lege frit, fordi barnet ikke skal bekymre sig om, hvor mor og far er henne. Derfor kan I med god grund købe et af de skønne boldbassiner med blød kant, som nemt kan flyttes rundt i hele hjemmet, fordi de ikke vejer ret meget.

Samtidig har de moderne boldbassiner, som du finder hos Little Happy, også et både flot og roligt design, så det ikke tager for meget fokus fra hjemmets øvrige interiør, og dermed er det til at holde ud at have stående rundt omkring i hjemmet. Samtidig kan du kombinere boldene i de skønneste farvekombinationer, så jeres boldbassin bliver enormt flot at have stående.

Der er så meget udvikling i et boldbassin

Et boldbassin er ikke udelukkende sjov og leg, selvom det dog er det vigtigste, når det kommer til at underholde børnene. Men der er faktisk rigtig meget udvikling for dit barn, når barnet leger i et boldbassin, faktisk allerede fra barnet er helt lille. Derfor har et boldbassin også en lang levetid, fordi barnet kan bruge det fra han eller hun er helt lille, og faktisk helt frem til barnet er et par år og ikke længere synes, at det er sjovt at have et boldbassin.

En ting er i hvert fald sikkert; med et boldbassin har I rig mulighed for både sjov og udvikling, og der er garanti for meget barnelatter, når først boldbassinet er taget i brug. Der er rigtig mange udviklingsmuligheder med et boldbassin, nogle af dem er nævnt herunder:

  • Barnets sanser udvikles – Når børn mærker alle de skønne bolde i et boldbassin vil flere af barnets sanser komme i spil. Boldene kommer i så mange flotte farver, og du kan lave en farvekombination, der passer til jeres hjem. De mange farver vil stimulere barnets synssans, fordi barnet kan se de mange forskellige farver. Samtidig vil barnets følesans stimuleres, når barnet med hele kroppen kan mærke de mange bolde. Samtidig stimuleres følesansen også, når barnet føler på boldene, som har en glat og blød overflade.
  • Fuld knald på motorikken – Der er næsten ikke grænser for, hvor meget barnets motorik kan udvikles i et boldbassin. Allerede når barnet er helt lille, kan du lægge barnet på maven, så barnet kan lave svømmebevægelser i boldene. Barnet lærer at koordinere hånd og øjne, når boldene skal kastes og gribes, samtidig med at barnet lærer at holde fast og give slip om de mange bolde. Barnet vil også udvikle sin grovmotorik, når barnet skal bevæge sig rundt i de mange bolde, fordi boldene kan føles som et ukendt underlag for barnet.
  • Balancetræning – Når barnet er ved at lære at rejse sig op ad forskellige ting, er et boldbassin et rigtig godt sted at starte, fordi barnet kan vælte bagover uden at komme til skade. Barnet kan rejse sig op af de bløde kanter, som boldbassinerne har, og lade sig falde bagover, fordi det kan føles rigtig sjovt for barnet. På den måde vil barnet blive motiveret til at blive ved med at forsøge at rejse sig op, så barnet kan komme til at vælte bagover igen og igen.
  • Afslapning for barnet – Et boldbassin er ikke kun skabt til vild leg med knald på udviklingen hos børn. Børnene kan også bruge et boldbassin til afslapning, fordi følelsen af de mange bolde kan være med til at berolige barnet, når han eller hun ligger i de farverige bolde. Derfor er et boldbassin også rigtig dejligt for barnet efter en lang dag i skole eller institution, hvor der kan slappes af, læses en bog, eller barnet kan hygge sig med sin iPad. 

Skab et boldbassin, der passer til hjemmet

De moderne boldbassiner er skabt i så fine og rolige designs, at du med garanti kan finde et boldbassin, der vil være så flot i jeres hjem. Selve boldbassinet er skabt i et roligt og meget nordisk udtryk med bløde kanter og enkle former, så du på den måde kan have et boldbassin stående i alle hjemmets rum, uden det tager for meget fokus fra hjemmets øvrige interiør.

De moderne boldbassiner er skabt i et blødt materiale, hvilket gør, at boldbassinerne ikke vejer ret meget, og derfor kan du nemt flytte rundt på jeres boldbassin. Samtidig er boldene i boldbassinerne skabt i flotte og moderne farver, og der er ofte mulighed for at skabe lige den farvekombination, som I synes passer bedst til jeres hjem.

Samtidig er det hele tiden muligt at tilkøbe ekstra bolde til barnets boldbassin, hvis farverne i hjemmet skulle ændre sig, eller hvis boldbassinet skal gå i arv. På den måde har I hele tiden et boldbassin i en neutral farve, der passer til, hvordan jeres hjem ser ud, og derfor vil et boldbassin pynte så fint i hjemmet i rigtig mange år.